Bedrijf en Online Marketing voor MKB bedrijven

Een soepel lopend bedrijf is de weg naar succes

Een bedrijfsmasseur voor MKB houdt jouw bedrijf lenig en soepel. Want net zoals dit het geval is met de spieren en gewrichten in ons lichaam, moeten ook blokkades in een bedrijf worden opgelost om goed te kunnen blijven functioneren. Een bedrijfsmasseur ontzorgt.

Dat doen deze specialisten en ervaringsdeskundigen op verschillende gebieden. Hierbij kun je denken aan automatisering en digitalisering, maar ook aan de financiën, de boekhouding, personeelszaken, acquisitie, SEO en online marketing. Je bent nou eenmaal géén Wikipedia. Als ondernemer wil jij je richten op wat er echt toe doet binnen jouw vakgebied. Je kunt namelijk niet overal verstand van hebben. Gelukkig hoéft dat ook helemaal niet.

Een specialist inschakelen voor jouw Midden- en Kleinbedrijf?

Je bent niet voor niets zelfstandig ondernemer. Het liefst houd je alles in eigen hand. Maar is dat verstandig? Soms staat dit het succes van jouw MKB bedrijf zelfs in de weg. Je bent goed in wat je doet, maar hoe zit dat met de boekhouding en de financiële administratie?

Weet je precies welke online marketing strategie jouw bedrijf nodig heeft voor meer succes? Heb je voor alles een oplossing en is jouw website qua optimalisatie en SEO wel goed zichtbaar in zoekmachines zoals Google? Veel taken op nog véél meer vakgebieden.

Werkzaamheden waarin je niet gespecialiseerd bent, maar wel van je worden verlangd als zelfstandig ondernemer. Krampachtig probeer je alle MKB ballen hoog te houden. Dat is het moment waarop je een specialist inschakelt. Want krampachtig mondt automatisch uit in een blokkade. Iets dat het succes van jouw MKB bedrijf natuurlijk écht niet kan gebruiken.

Een bedrijfsmasseur denkt oplossingsgericht mee en heeft ervaring op vakgebieden zoals:

  • Automatisering
  • Digitalisering
  • Financiële administratie
  • Boekhouding
  • Online marketing
  • SEO en online vindbaarheid
  • Website design

Door de ruime ervaring op verschillende vakgebieden, kan een bedrijfsmasseur je vaak ook helpen bij het vinden van oplossingen en antwoorden op zakelijke en bedrijfsmatige vraagstukken. Over personeelszaken, financiën of de algemene bedrijfsvoering bijvoorbeeld.

Laat Triunfoo.nl je helpen.

SEO en online marketing is belangrijk voor jouw MKB bedrijf

“Ik heb maar een klein bedrijf, het is voor mij niet belangrijk om gevonden te worden in de zoekmachines.” “Ik win het toch niet van de grote jongens” of, “ik heb toch mijn vaste klanten?” Helaas werkt dat niet zo. Online marketing is ook belangrijk voor het Midden- en Kleinbedrijf. Ook kleinere ondernemingen kunnen de ranglijsten in Google domineren.

Natuurlijk heb je daar wél de juiste aanpak en inzichten voor nodig. Een bedrijfsmasseur weet precies hoe jouw doelgroep de weg naar jouw MKB bedrijf kan vinden. Niet alleen fysiek, maar tegenwoordig ook online. Succes begint met een goede website, maar ook met een uitstekende online vindbaarheid en zichtbaarheid. Meer aanwezigheid = meer klanten!

Wanneer laat je jouw bedrijf masseren?

Gaat het niet zo soepel als je zou willen? Kan jouw MKB onderneming wel een nieuwe website gebruiken die ook goed gevonden wordt in de zoekmachines? Heb je andere vraagstukken waar je als zelfstandig ondernemer liever over wilt brainstormen met een specialist? Maak dan eens kennis met Triunfoo. Als bedrijfsmasseur help ik je niet alleen bij een betere online vindbaarheid, klantengroei en zoekmachine optimalisatie, maar kan ik je ook op andere vakgebieden helpen om het succes van jouw onderneming te laten floreren.

Samen met jou zoek ik naar nieuwe visies en oplossingen. Natuurlijk helemaal afgestemd op jouw wensen en doelen én die van jouw bedrijf. Ik kan je ontzorgen op het gebied van de financiële administratie en de boekhouding, maar denk ook graag met je mee op andere gebieden. Door mijn ruime ervaring kan ik je de helpende hand bieden die je als MKB ondernemer nodig hebt. Nieuwsgierig? Neem contact met mij op en laten we brainstormen.